נגישות
נגישות

מעון לתינוקת עם ריפלוקס משני הצדדים

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

26/06/2019 | 15:43 | מאת: שרה

שלום, האם זה נכון שלא כדאי לשלוח תינוקת עם ריפלוקס כפול למסגרת של מעון אלא למסגרת מצומצמת יותר כדי שלא תחשף לזיהומים? הילדה המתוקה כרגע בת 4 חודשים ועם אנטיביוטיקה מניעתית לשנה .

לקריאה נוספת והעמקה

אין שום מניעה שתלך למעון. אמנם זה נכון שהיא תהיה יותר חשופה להידסק בזיהומים וירלאיים ושל מעיים והם יכולים ליהות גורם שמגביר סיכון לזיהום בדרכי שתן אבל זיהומים בדרכי שתן בעתמם אינם מדבקים. חשוב שיהיוה תנאים היגיניים סבירים- לא סטריליות!!- ולהיות מודע שבאירועי חום יש צורך לחזור על בידתק שתן כללית ותרבית כדי לשלול זיהום בדרכי שתן

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים