פיאלונפריטיס

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

20/11/2012 | 19:24 | מאת: lika

ערב טוב. לבת שלי בת 8 עשינו בדיקת שתן היום לאחר חום יומיים שלא מגיב לאדביל (3-4) שעות. בבדיקה שתן כללי חשד לפיאלונפריטיס.פעם ראשונה בחיים.היום הוחל טיפול zinnat. מה עוד עלינו לעשות? תודה

להיות במעקב אצל הרופא המטפל ילדים שראשית תראו שהיא מגיבה לטיפול האנטיביוטי עם ירידה של החום ושיפור הברגשה בהמשך ביצוע אולרטאסאונד כליות והמשך מעקב נפרולוגי בהתאם לשיקול הדעת של הרופא מטפל והממצאים באולטראסאונד. הייתי מעדיפה שתשימו לב שהילדה תשתהנ מספיק ולהמנע ממתן אדביל לעיתים כה תכופות עדיף אקמול ואמבטיות. לאדביל יש פוטנציאל ל"קצר" (מהמילה קצר) תהליכי הגנה של הכליות במצבי התיבשות יחסית (כמו חום גבוה) ובמיוחד כשיש בתוך הכליות תהליך זיהומי

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים