אכניס של כליה ימנית כליה שמאלית קטנה היפופלסטית

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

11/06/2019 | 20:56 | מאת: יסמין

בסקירה מוקדמת שבצעתי בשבוע 17 אגניס של כליה ימנית כליה שמאלית קטנה היפופלסטית . בסקירה מכוונת שעשית אותו בפרטי שבוע 19 ממצאים דומים +מי אקוגני . קבעתי ליעוץ גנטי אך אין תורים קרובים כמות של מי שפיר תקינה . אך להתקדם עכשיו

מצטערת על העיכוב. הממצאים שאת מתארת: העדר כליה אחת וכליה בודדת היפראקוגנית- אם הבנתי נכון- חמורים ויש צורך ביעוץ בהקדם של נפרולוג ילידם בצורה פורמלית כדי לראות את הממצאים ולהבין את המשמעות

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים