תפקודי כליות שאלה לגבי בני

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

02/05/2019 | 16:43 | מאת: מירי

היי בני עוד חודשים בן 14 מטר שבעיים גובה עשיתי לו בדיקות כליליות תפקודי כליה קראטין יצא 0.64 האים זה תקין

ברוב המעבדות ערך קראטינין של 0.68 מג% הוא בתחום הנורמה לגיל שציינת ולגובה 1.7 מ. צריך כמובן לברר מהי הסקאחה ושיטת הבדיקה לגבי אותה מעבדה

02/05/2019 | 22:22 | מאת: מירי

לא הבניתי אותך זה תקין אוו לא הבניתי את תשובתך מה לבדוק במעבדה

06/05/2019 | 08:29 | מאת: מירי

האים הבדיקה תקינה של 0.64של קראטין

נדמה לי שעניתי שלפי הנתונים שסיפקת התפקוד תקין. כמובן יש עוד פרמטרים שנבדקים בהקשר של תפקוד הכליות

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים