אגני כליה שמאל מורחבים - תינוק בן 5 חודשים.

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

05/02/2019 | 20:44 | מאת: אבישי לוי

שלום, ביצענו לבני בדיקת מיפוי כליות כחלק מהחלטה של נפרולוג ילדים לבחון מהיכן החסימה בכליה השמאלית. נקבע לנו תור לנרפולוג בעוד כשבועיים ואנחנו קצת לחוצים ומעוניינים לקבל הסבר על תוצאות הבדיקה ולהבין האם יש צורך בהתערבות כלשהי. צירפתי את תוצאות הבדיקה בקובץ . תודה

אין באפשרותי לפתוח את הקובץ וממילא החלטות לגבי התערבות ניתוחית צריכות להילקח מתוך מכלול הנתונים: בדיקת הילד, הבנת הסימפטומים, אולטראסאונד וכל בדיקות ההדמיה שבוצעו כולל מיפוי. שבועיים הם לא זמן המתנה שעלול לפגועי בילד במידה ויתברר שיש צורך בניתוח אלא אם סובל ממיחושים או כאבים כלשהם אז צריך להעזר ברופא הילדים במטפל כדי להחליט אם צירך להגיע למיון

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים