ד"ר שלום , אשמח לפענוח

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

10/01/2019 | 18:52 | מאת: שרה

אני בת 25 בשבוע 31 להריוני . ביצעתי סקירה מכוונת בבית חולים על ידי רופא נשים . אשמח לדעת ד"ר האם המצב באמת גרוע ולא בר שינוי ? , ובנוסף האם יש מה לעשות כעת או רק לאחר בלידה בע"ה . " כליה ימין הידרונפרטית , הרחבה ניכרת של האגן ל19 מ"מ והחלק החוץ כלייתי של האגן מורחב ל40 מ"מ , גביעים מורחבים , הפרנכימה דקה ושמורה . כליה שמאל באורך 42 מ"מ אגן 9 מ"מ , הפרנכימיה מוקדים היפראקוגנים " תודה מראש ובריאות לכולם

מומלץ לקבל יעוץ מסודר פנים אל פנים של נפרולוג ילדים יחד עם הממצאים שפרטת והצלומים

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים