ניתוח לתינוקת בת 4 חודשים

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

14/09/2018 | 12:46 | מאת: מריה

ביתי בת 4 חודשים, מתוכנן לעבור ניתוח בקרוב עקב הדרונפרוזס קשה בכליה שמאלית. השאלה שלי היא האם הנזק שנוצר לפרנכימה הוא בלתי הפיך? התפקוד של הכליה בבדיקת מיפוי כליות הוא 30% אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה מראש

קשה כמובן לתת תשובה בלי לראות את כל הבדיקות עצמן אבל ניתן לומר באופן כללי שגם אם קיים נזק בכליה שהניקוז שלה אינו תקין ולכן מתוכנן ניתוח , הרי שתיקון ההפרעה ישמור על הרקמה שעדיין מתפקדת וזה חשוב בהחלט

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים