בדיקת ציסטוגרפיה באיזה בתי חולים ניתן לבצע

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

19/03/2018 | 21:05 | מאת: pcoach66

נכד תנו לפי המלצת בבית חולים שניידר הומלץ לביצוע הבדיקה בבדיקה נמצא בהר הצופים תור ליולי אשמח לקבל היכן באיזה בתי חולים ניתן לבצע את הבדיקה בברכה

בבית חולים איכילוב יהיה בעוד חדשיים- הכוונה לבדיקת ציסטוגרפיה

20/03/2018 | 13:15 | מאת: יורם

האם חש בתי לולים בחפה עפולה שניתן לבצע את הבדיקה ולאיזה מרפאה טו מחלקה צריך לצלצל

23/03/2018 | 22:07 | מאת: יורם

האם יש בדיקת ציטוגרפיה בבית חולים רמבם תשובה תתקבל בברכה תודה

24/03/2018 | 18:49 | מאת: יורם

הבהרה הכוונה לבדיקת ציסטוגיה לילדים

כפי שכבר כתבתי ניתן לבצע ציסטוגרפיה גם בבתי החולים: שיבא, קפלן ובקרוב גם איכילוב

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים