הידרונפרוזיס בעובר

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

19/11/2012 | 08:55 | מאת: אלה

ראשית, תודה רבה על התשובה. שנית, אני נמצאת במעקב קבוע מאז סקירה הראשונה. כידוע לי, אין שום מו"מים נוספים מלבד ברפלוקס. וכמות מי שפיר עכ כה תקינה והעוברחת מייצרת שתן. לגבי יעוץ- אם תוכלי להמליץ על מישהו בחיפה כי קשה לי להגיע לבית חולים ליס, אלא אם יש דרך אחרת ליצור איתך קשר. תודה מראש

שמחה שלמוע שאת במעקב מסודר. כדאי תמיד לשמוע דעה של נפרולוג ילדים גם ובמיוחד לגבי המשך המעקב אחרי הלידה וכן או לא צורך בטיפול אנטיביוטי מונע- לא צריך שזאת תהיה החלטה אוטומטית אלא בשיקול דעת ורק אם צריך כמובן בהתאם לממצאים באולרטאסאונד אחרי שהתינוקת תיוולד במזל טוב! אני ממליצה באזור הצפון על ד"ר אירית ויסמן- נפרולוגית ילדים בנהריה- קרוב לוודאי קרוב לך יותר- לדעתי גם בקריות יש לה מרפאה אבל איני בטוחה בהצללחה

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים