דימום מהאף בזמן מזג אויר יבש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

10/11/2016 | 14:42 | מאת: שמיר

בכל פעם שיש יובש באויר יש לי דימום באף בעיקר מהנחיר הימני מלווה במעט נזלת עד כדי יצירת "פקק" , וכאב ראש קל . בבדיקת ct נמצא עיבוי רירית וחוסר התפתחות של הסינוס הפרונטלי הימני . על פי רופא א.א.ג "אין מה לעשות ולהשתמש בתרסיס אף מספר פעמים בזמן יובש " האם יש פתרון אשר כן עוזר ?

שלום, כל פעם שיש יובש באויר יש לך דימום באף בעיקר מהנחיר הימני מלווה במעט נזלת עד כדי יצירת "פקק" , וכאב ראש קל . בבדיקת ct נמצא עיבוי רירית וחוסר התפתחות של הסינוס הפרונטלי הימני . על פי רופא א.א.ג "אין מה לעשות ולהשתמש בתרסיס אף מספר פעמים בזמן יובש " לדעתי צריך להימנע מיובש באף ע"י מריחת וזלין ומסאג עם וזלין לאף 3 פעמים היום. לשמן קצת את המחיצה. אם לא עובר לפנות שוב לא א גרון. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים