סינוסיטיס?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

28/10/2016 | 06:23 | מאת: ד.א

שלום. לפני כשלושה ימים נסתם לי נחיר ימין. ריססתי סטרימר לפני השינה הכדי לפתוח אותו.. מיום המחרת אני סובלת מכאב חזק בצד ימין של האף שנוספה חו גם ארובת העין, כאב בחניכיים והבוקר גם אוזן ימין. בעיקר בשכיבה וברכינה קדימה. לפני כחצי שנה סבלתי מאותו מצב. אני לוקחת כבר יומיים זינט 500 פעמיים ביום, סינופד לייבוש פעמיים ביום ותרסיס סטרונאז גם פעמיים ביום. אין שיפור כלל. היתכן? יכול להיות שזה לא סינוסיטיס אלא משהו אחר?

שלום. לפני כשלושה ימים נסתם לך נחיר ימין. ריססת סטרימר לפני השינה ולמחרת היה כאב חזק בצד ימין של האף שנוספה חו גם ארובת העין, כאב בחניכיים והבוקר גם אוזן ימין. בעיקר בשכיבה וברכינה קדימה. נראה כמו סינוסיטיס. את לוקחת כבר יומיים זינט 500 פעמיים ביום, סינופד לייבוש פעמיים ביום ותרסיס סטרונאז גם פעמיים ביום. שיפור לוקח זמן אך אם אין הטבה יש להתיעץ עם רופא א א גרון לגבי החלפת האנטיביוטיקה אולי לאוגמנטין. נראה שזה כן סינוסיטיס בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים