סינוסיטיס חוזר אחרי ניתוח שנעשה לפני שנים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

30/08/2016 | 06:38 | מאת: יניב

היי אני היום בן 33 ועברתי ניתוח FESS בגיל 22 . הכל היה מצויין עד לפני שנתיים ששוב כל צינון קטן הופך לנזלת ירוקה מוגלתית שמטפטפת על הגרון , אני מגיע למצבים שאני לא יכול לפתוח את הפה ולבלוע אויר מכאבים ( עשיתי ניתוח להוצאת שקדים בגיל 6 ) . כל צינון קטן ממשיך לכאבי ראש חזקים באזורים שונים פעם כל הצד שמאל פעם כל צד ימין .. וגם אחרי שהצינוי עובר אני ממשיך לבלוע כאבים נגד כאבי ראש כי פשוט לא יכול להעביר 10 דקות ביום ולסבול את זה . הייתי לפני חצי שנה אצל רופא מומלץ של אף אוזן גרון והוא סוג של נפנף אותי ואמר לי אתה לא צריך עוד ניתוח אם היית צריך עוד ניתוח כבר זה היה צריך לקרות לך לפניי נתן לי אורטופן נוסידקס ועוד איזה סוג של טיפות אף. כמובן שזה עזר יותר מהצפוי אך הנה שוב אני מצונן מאוד ואותו סיפור חוזר בגלים יותר חזקים מה אני עושהה !?!?! אני לא אמור להגיע ולעשות עוד ניתוח או ללחוץ על הנקודה ? ניתח אותי באיכילוב בזמנו דוקטור לנסברג .

שלום, עברת ניתוח FESS בגיל 22 . הכל היה מצויין עד לפני שנתיים. יש לך כאבי ראש חזקים באזורים שונים ואתה סובל. רופא אף אוזן גרון אמר שאתה לא צריך עוד ניתוח. אם הבעיה נמשכת הייתי פונה שוב למומחה א א גרון ויש לשקול CT סינוסים לבדוק מה המצב. בהמשך לכך ניתן להחילט. כלומר דרושה בדיקה והדמייה בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים