תמיסת מלח לשטיפת נטי פוט

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

21/08/2016 | 17:33 | מאת: גיא

שלום. אני מנסה להכין תמיסת מלח לנטי פוט אבל יש כל כך הרבה הזהרות והמלצות לגבי תמיסת המלח. לגבי המים, כתוב מים מזוקקים או מורתחים. האם זה אותם מים מזוקקים שמשתמשים לרכב. אם מי ברז מורתחים אז מה עושים עם האבנית. לגבי המלח, חלק אומרים מלח שולחן רגיל וחלק אומרים מלח טבעי ללא יוד וללא חומרים מונעי התגיישות. לא מצאתי בשום מקום כזה מלח. אפילו במלח ים אטלנטי טבעי כתוב שיש יוד ומינרלים. מהי הדרך הביתית הפשוטה והבטוחה להכין את תמיסת המלח. תודה רבה

שלום. מים מורתחים הם בסדר לשימוש. אם מי ברז מורתחים - אין בעיה. מלח שולחן רגיל מתאים. הדרך הביתית הפשוטה והבטוחה להכין את תמיסת המלח- הכנסת חצי כפית מלח בכוס מים. בברכה

22/09/2016 | 11:32 | מאת: גיא

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים