אוטריון ודרך גמילה נכונה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

31/07/2016 | 02:44 | מאת: שלום

לאחר חקר רחב באינטרנט ראיתי את ההמלצות ה"עדינות" בלשן המעטה מרופאים הקוראים להפסיק את השימוש בתרופה במיידי , תקופה ארוכה ( מעל שנה ) שאני משתמש בטיפות אוטריוין כדאי להרגיש שאפי פתוח , אני מודע לאפקט ה"ריבאונד" שנוצר כתוצאה מכך ולכן קשה להפסיק אני חדור מטרה להפסיק עם הטיפות , אני מודע לקושי שבדבר . קבעתי תור לרופא אף אוזן גרון בעוד כשבוע מהיום , כעת אני רוצה להתחיל להפסיק לחלוטין את השימוש השאלות שלי הם מלבד פגיעה ברירית האף (שאני בטוח שחמורה מאוד ) האם ידוע לרפואה תופעות חמורות יותר משימוש בחומר הפעיל שבתרופה ? ( אני חרדתי לאחר שראיתי את תגובות הרופאים ) כמה זמן להערתך ניתן לחזור לחיים נורמאלים ללא התרופה ( משך גמילה מוערך גס ) ? על איזה טיפולים או על איזה תרופות חלופיות עלי לדבר עם הרופא א.א.ג. אליו אלך ? תודה רבה !!

שלום, תקופה ארוכה אתה משתמש בטיפות אוטריוין כדאי להרגיש אף פתוח , מלבד פגיעה ברירית האף (שאני בטוח שחמורה מאוד ) שימוש ממושך יוצר תלות ומעין התמכרות לחומר שמכווץ ריריות ולכן לא מומלץ בשימוש ממושך. במידה ותפסיק השימוש בו ותשתמש בתחליף אחר תוך כשבועיים אמורה לניות הקלה לדבר עם הרופא א.א.ג. על שטיפות מי מלח ותרסיס סטרואידלי המקום האוטריבין. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים