ריח רע מהאף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

24/07/2016 | 13:00 | מאת: מור

שלום. אני בת 26, בריאה ובמהלך חצי שנה בערך יש לי ריח רע מהאף. ריח חזק של נזלת אפילו שהאף נקי לחלוטין. אני מרגישה גם באיזור האזניים והגרון מעין גודש. התחלתי לטפל לאחרונה במרפאת אף אוזן גרון וקיבלתי זינט כדי להוריד מהגודש באיזור. הריח הרע נשאר ונראה שאין השערה למה הריח הזה נמצא. אשמח לכיוון קל. תודה.

שלום. במהלך חצי שנה בערך יש לך ריח רע מהאף. ריח חזק של נזלת אפילו שהאף נקי לחלוטין. קיבלת זינט כדי להוריד מהגודש באיזור. הריח הרע נשאר. יש לבדוק אותך שוב עם סיב אופטי בחלל האף ונזופרינקס ואולי צריך גם CT סינוסים ובדיקת שיניים. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים