סיטי מערות פנים - בירור מצב OMC

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

17/07/2016 | 10:45 | מאת: גילי

שלום רב ביצעתי סיטי פנים כי אני סובלת מסינוסיטיס חוזר ונשנה. התוצאות הן: היצרות חלל האף סינו-נזל פוליפוזיס חסימה ה OMC קונכות האף מעובות סטייה של מחיצת האף לימין. אשמח להסבר על משמעות התוצאות. בברכה גילי

שלום, עברת סיטי פנים עקב מסינוסיטיס חוזרת. התוצאות הן: היצרות חלל האף סינו-נזל פוליפוזיס חסימה ה OMC קונכות האף מעובות סטייה של מחיצת האף לימין. יש פוליפים באף ובסינוסים הגורמים לך לסינוסיטיס החוזרת. יש צורך בבדיקת א א גרון , טיפול שמרני ואם לא יעזור טיפול כירורגי. כמובן הכל בהתאם לממצאים ולקליניקה בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים