פצע לבן מתחת לשקד השמאלי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

13/07/2016 | 22:33 | מאת: הדס

שלום רב, לפני כמה ימים התחלתי להרגיש בכאב בזמן בליעה, אך ורק בצד שמאל. ניסיתי להסתכל במה מדובר(סובלת מידי פעם מפצעים בעיקר בלשון) וראיתי, במאמץ רב, שמתחת לשקד השמאלי יש מן נגע, כואב למגע, עם מן כיפה לבנה. מה זה אמור להיות והאם יש סיבה לדאגה? תודה:)

שלום, לפני כמה ימים כאב בזמן בליעה, אך ורק בצד שמאל. ראית, מתחת לשקד השמאלי יש מן נגע, כואב למגע. יתכן ומדובר באפטה- פצע. במידה ולא עובר תוך מספר ימים יש לעבור בדיקה אצל רופא אף אוזן גרון.

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים