פוליפ בסינוס המקסילרי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

08/07/2016 | 09:54 | מאת: אנה כהן

שלום, אני כבר שנה סובלת מדגדגים באף, התעטשויות, נזלת ועייפות מתמשכת...לאחר בדיקת אלרגיה לא נמצא שאני אלרגית למשהו מסוים. כמו כן, בבדיקת ct של הסינוסים נמצא פוליפ בגודל של 5 ממ בצד שמאל של הסינוס המקסילרי...אם הימצאות הפוליפ יכול להסביר את התסמינים שיש לי? יש לציין שהדגדוגים באף לעיתים מתמשכים לאורך כל היום..

שלום, לאחר בדיקת אלרגיה לא נמצא שאת אלרגית למשהו מסוים. כמו כן, בבדיקת ct של הסינוסים נמצא פוליפ בגודל של 5 ממ בצד שמאל של הסינוס המקסילרי. לדעתי פוליפ קטן לא מסביר את התסמינים שיש לך. יותר בעד משהו על רקע אלרגי למרות שלא מצאו זאת. הייתי מנסה תרסיס סטרואידלי.

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים