קושי לנשום - סחוסים באף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

20/06/2016 | 17:14 | מאת: אורלי

קשה לי לנשום, עשיתי כבר 3 ניתוחים באף , הראטשון היה פלסטי, השני מחיצה, והשלישי בשר. היום קשה לי לנשום, הייתי אצל רופאה, אמרה לי שהסינוסים כאשר אני שואפת חוסמים לי את המעברים ומקשים עלי. האם יש לזה תרופה או חייבת ניתוח? בכבוד. אורלי

שלום קשה לך לנשום, אחרי 3 ניתוחים באף , פלסטי, תיקון מחיצה, וכרנראה קונכיות. הרופאה, אמרה שהסינוסים חוסמים את המעברים ומקשים עליך. אני לא מכיר מצב בו הסינוסים חוסמים, אך תשובה הולמת ניתן לתת רק אחרי בדיקת האף וכנראה צורך בהדמייה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים