סינוסיטיס ?!

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

11/05/2016 | 17:00 | מאת: מיכל

שלום. לפני כחודשיים התחילו לי כאבים בפנים. בתקופה זאת לפני אבחוןצלקחתי 10 ימים מוקסיפן. הוא עזר חלקית ונשארתי עם כאבים בגשר האף ומסביבו. אין לי נזלת משמעותית. היתה לי תקופה של התייבשות ודימומים באף. כעת אני גם עם מערכת חיסונית חלשה בעקבות תרופות. עשיתי בדיקת סיטי ואלו התוצאות: סינוסים , (כל הארבע), מאווררים דו"צ. קומפקלאסים ואוסטיאומאטלים פתוחים. קונכה בולוזה מימין. התעבות רירית סימטרית בחלל האף. מחיצת האף אינה סוטה משמעותית. ללא עדות להרס עצם. מה הבדיקה אומרת ? יש לי רק עוד שבועיים תור לאאג. מה אפשר לעשות בנתיים. הכאבים באים והולכים ומקרינים לי בכל הפרצוף ווהראש. שטיפת מי מלח רק מנפחת את האף בצדדים והכאבים גוברים. תודה רבה מיכל

שלום, לפני כחודשיים התחילו לך כאבים בפנים. קבלת 10 ימים מוקסיפן. הוא עזר חלקית והיו כאבים בגשר האף ומסביבו. אין נזלת משמעותית. בבדיקת סיטי סינוסים מאווררים דו"צ. קונכה בולוזה מימין. התעבות רירית סימטרית בחלל האף.מחיצת האף אינה סוטה משמעותית. הבדיקה אומרת שאין כאן סינוסיטיס כרונית. מציע גם תור לנוירולוג כי יתכן והבעיה לא מהסינוסים.

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים