אף סתום תמידית ןשימוש בתרסיסי סטרואידים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

10/05/2016 | 11:04 | מאת: דניאלה

אני סובלת כבר כחצי שנה מאף סתום תמידית מה שגרם גם לנוזלים באוזניים אך אני משתמשת באיירפופר שעוזר לנוזלים אך האף מלא גודש וסתום תמידית ועל כן כבר חצי שנה שאני משתמשת בתרסיסים המכילים סטרואידים כמו נזוקורט פליקסונאז סטרונאז וכעת אבאמיס כמו כן פעם אחת לפני השינה משתמשת באוטריווין כדי שאוכל לישון בלילה אחרת האף מאוד סתום שאלותי הם האם מותר שימוש כזה ממושך בתרסיסים המכילים סטרואידים כבר כחצי שנה האם הם לא מזיקים לגוף חלילה? ולמרות השימוש בהם האף עדיין סתום מאוד תודה מראש על תשובה מהירה

שלום, כחצי שנה את סובלת מאף סתום תמידית ונוזלים באוזניים. איירפופר עוזר לנוזלים אך האף מלא גודש וסתום תמידית ועל כן כבר חצי שנה את משתמשת בתרסיסים המכילים סטרואידים. לפני השינה את משתמשת באוטריווין שימוש כזה ממושך בתרסיסים המכילים סטרואידים מותר ואין בעיה מיוחדת איתם . אוטריבין לא מומלץ לתקופה ממושכת כלל. כדאי לבדוק מדוע האף עדין חסום. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים