נוזלים באזניים- טיפות עיניים לטיפול?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

26/04/2016 | 11:05 | מאת: תמיר

שלום, לפני כחודשיים סבלתי מסינוסיטיס שטופל בעזרת זינט, לאחר מכן האוזניים שלי נשארו סתומות, לאחרונה פניתי שוב לרופא אאג שאכן ראה כי יש נוזלים באוזניים ורשם לי פוסיתלמיק- הבעיה היא הרוקחת הסבירה לי כי מדובר בטיפות עיניים אנטיביוטיות, האם התרופה עוזרת גם לאוזניים? או שחלה טעות בהנפקת התרופה? אשמח לעזרה, תודה!

שלום, לפני כחודשיים סבלת מסינוסיטיס שטופל בזינט, לאחר מכן האוזניים נשארו סתומות, לאחרונה רופא אאג ראה כי יש נוזלים באוזניים ורשם פוסיתלמיק- איני מכיר זאת. מומלץ לקחת לאף נוגדי גודש ותרסיסים שמכווצים ריריות כדי להקל על הגודש באזנים. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים