חוסר בחוש טעם וריח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

27/03/2016 | 10:25 | מאת: roy

היי דר לפני יומיים התחלתי להות מצונן אבל ממש ממש מצונן, היום בבוקר הפסקתי להריח ולהרגעש טעם. משהו חשוב מאוד לפני חודש וחצי גם הייתי מצונן ומאז אני משתמש באוטריוין פעמיים שלוש ביום. יש סיכוי שנגרם לי נזק כתוצאה מהאוטריוין? תודה

שלום, התחלת להיות מצונן מאוד והפסקת להריח ולהרגיש טעם. לפני חודש וחצי גם היית מצונן ומאז אתה משתמש באוטריוין פעמיים שלוש ביום. לא נראה כי הבעיה כתוצאה מהאוטריוין, אלא מחלה ויראלית יכולה לפגוע בחוש הריח והטעם. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים