עצירת נחירות, אפשרי ?? מה הבעיה בכלל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

12/03/2016 | 17:36 | מאת: שנידן

שבוע טוב אני בת 49 בריאה לחלוטין אך הנחירות הן דבר שמלווה אותי כבר הרבה שנים. בעלי "צוחק" שהנחירות שלי מפחידות. מדמיעה קולות מוזרים מוציאה אוויר מהפה וכוו... אני צריכה לצאת לטיול מהעבודה, 2 ישנות בחדר, והתופעה הזאת של הנחירות גורמת לי להימנע מהטיול בכל מיני תרוצים. למרות שאני מאוד רוצה לנסוע. אני לא יודעת עם מי אני אשן בחדר, מתביישת לומר מראש שאני נוחרת, אבל זה המצב. האם ניתן לעצור את הנחירות למספר לילות ע"י טיפול בכדורים למשל? או משהו אחר? בצורה כזאת לצערי לא אוכל לצאת לטיול ולישון עם מישהי בחדר מרוב בודה דבר שאני לא רוצה שיקרה. אודה לתגובתך בבקשה. תודה !!

שלום, הנחירות הן דבר שמלווה אותך כבר הרבה שנים. בעלך אומר שהנחירות שלך מפחידות. התופעה הזאת של הנחירות גורמת לך להימנע מטיול בכל מיני תרוצים. למרות שאת מאוד רוצה לנסוע. לא ידוע לי כי ניתן לעצור את הנחירות למספר לילות. יש לטפל בבכעיה בצורה יסודית יש לעבור בדיקת אף אוזן גרון ומעבדת שינה ואז ניתן לראות איך לעזור. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים