ממצאים מבדיקת אם אר איי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

10/03/2016 | 13:19 | מאת: י.

פרופ' שלום בת 34, בבדיקת MRI מוח (עקב נימול ביד ורגל שמאל) נמצא: "פוליפ קטן בסינוס מקסילרי ימני." רדיולוג אחר שפיענח את הMRI (כחוו"ד שניה) רשום: "מודגם ממצא לובולרי אליפטי, היפראינטנסי בפלייר ו T2 קדמי וצמוד לדופן הסינוס המקסילרי, הרושם שעובר מעט האדרה. נא קורלציה עם אאג". עדיין לא הייתי אצל רופא אאג ואני מאוד מודאגת שמדובר במשהו מסוכן/סרטני. מה עושים במקרה כזה ובמה מדובר אציין שבכלל לא הרגשתי שמשהו לא בסדר....הבדיקה נעשתה למטרה אחרת ומתוך כך גילו את זה... תודה מראש על הסיוע

שלום, בבדיקת MRI מוח נמצא: "פוליפ קטן בסינוס מקסילרי ימני." רדיולוג אחר שפיענח את הMRI (כחוו"ד שניה) רשום: "מודגם ממצא לובולרי אליפטי, היפראינטנסי בפלייר ו T2 קדמי וצמוד לדופן הסינוס המקסילרי, הרושם שעובר מעט האדרה. נא קורלציה עם אאג". יתכן ומדובר בפוליפ פשוט של הסינוס וכדאי לעבור בדיקת א א גרון רק לצורך הערכה ובדיקה של מפספסים משהו בברכה.

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים