נזלת כרונית/ אלרגית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

06/03/2016 | 09:38 | מאת: יעל

שאלה עבור ילדה בת 12 נזלת כרונית/ אלרגית כבר שנים רבות. בטסטים לא נמצאה רגישות אלרגית. מתחיל בנזלת שמתפתחת מהר לסינוסיטיס. קיבלה טיפול הומאופטי [פולסטילה] שעוזר, אך הנזלת חוזרת שוב כעבור מספר שבועות. האוזניים נסתמות כתוצאה מהנזלת [קיבלה אוטיטיס פורמולה] מכחכחת בגרון. קיבלה גם טיפות מאף אוזן גרון שעזרו נקודתית. בעבר קיבלה טיפול אנטיביוטי במשך תקופה ארוכה מאף אוזן גרון מומחה... אף אוזן גרון אמר שאין טעם בניתוח להוצאת שקד שלישי כי לדעתו זה לא יפתור את הבעיה, וראה בצילום שיש נתיב אויר פתוח. יש גם רגישות בעיניים- מקבלת טיפול לאלרגיה מרופא עיניים. מה עושים? :-)

שלום, ילדה בת 12 עם נזלת כרונית/ אלרגית כבר שנים רבות. בטסטים לא נמצאה אלרגיה. מתחיל בנזלת שמתפתחת מהר לסינוסיטיס. קיבלה טיפול הומאופטי [פולסטילה] שעוזר, אך הנזלת חוזרת שוב כעבור מספר שבועות. האוזניים נסתמות כתוצאה מהנזלת [קיבלה אוטיטיס פורמולה]. מכחכחת בגרון. קיבלה גם טיפות מאף אוזן גרון שעזרו נקודתית. אף אוזן גרון אמר שאין טעם בניתוח להוצאת שקד שלישי כי לדעתו זה לא יפתור את הבעיה, וראה בצילום שיש נתיב אויר פתוח. יש גם רגישות בעיניים- מקבלת טיפול לאלרגיה מרופא עיניים. מציע לעבור שוב בדיקת אף אוזן גרון ולבדוק אם יש מקופ לטיפול כירורגי בקונכיות תחתונות. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים