תחושה של "רעש"/אוזן סתומה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

11/11/2012 | 23:42 | מאת: שרית

היי. כבר תקופה ארוכה (לפחות שנה) שאני סובלת ממעין רעש באוזן ימין, רעש שניתן לתאר כ"רוח" / אוזן סתומה. לעיתים מתלווה לתחושה הזאת גם קצת סחרחורת / כבדות / כאב ראש שמזכיר מיגרנה, בחצי הראש הימני. פניתי מס' פעמים לרופא משפחה ומס' פעמים לרופא אף אוזן גרון. קיבלתי טיפות וגם כדורים ליבוש (על אף שכל הרופאים אמרו שלא רואים כלום) וכן, ביצעתי בדיקת שמיעה שיצאה תקינה. מה דעתך? מה עוד ניתן לעשות?

שלום שרית, את סובלת כבר כשנה ממעין רעש באוזן ימין, רעש שניתן לתאר כ"רוח" / אוזן סתומה.לעיתים מתלווה לתחושה הזאת גם קצת סחרחורת / כבדות / כאב ראש שמזכיר מיגרנה, בחצי הראש הימני. קיבלת טיפות וגם כדורים ליבוש (על אף שכל הרופאים אמרו שלא רואים כלום) . בדיקת שמיעה היתה לדבריך תקינה. האוזן שלנו מעוצבבת בהרבה עצבים ומקבלת כאב מוקרן ותחושות מאזורים שונים. במידה והשמיעה והאוזן תקינים לחלוטין, ניתן לחפש מקור אחר לחוסר הנוחות שלך באזור האוזן כמו אזור מפרק הלסת, מקור דנטלי אורלי, או מקור צווארי. במידה ואין ממצא גם שם מציע בדיקה נוירולוגית. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים