ניתוח להרמת רצפת הסינוס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

28/02/2016 | 20:33 | מאת: יצחק

כאשר צריך לבצע הרמת סינוס לצורך שיקום דנטלי האם זה בעצם אומר ש"דוחפים" את הסינוס כלפי מעלה ? ואז בעצם הוא צריך לתפקד בפחות מרחב ממה שהיה לו... ? האם אין בכך סיכון לסינוסים ולתפקודם ? האם תפקיד הסינוס בעצם קשור למערכת הנשימה ?

שלום, כאשר צריך לבצע הרמת סינוס לצורך שיקום דנטלי זה אומר שמעבים את העצם של רצפת הסינוס. אם הסינוסים מאוררים טוב והפעולה נעשית בצורה טובה לא צריכה להיות בעיה בתפקוד הסינוסים. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים