אנהלציה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

09/02/2016 | 01:09 | מאת: כרמל

שלום, אני בת 18 ויש לי רומן ארוך עם ברונכיטיס, קשיי נשימה שאני מקבלת כל שנה לפעמים אפילו כמה פעמים. הטיפול מסתכם באנהלציות עם מי מלח, ונטולין ועוד וזה עושה לי טוב ואני מיד מרגישה יותר טוב. אתמול היה לי כאב גרון חזק והצטננות וכשהלכתי לרופא הוא אבחן את זה כשפעת וויראלית. כשהגעתי הביתה התחלתי להרגיש צפצופים קטנים כשאני נושמת עמוק ושיעולים מלווים בליחה ואני חושבת שאולי שוב יש לי ברונכיט. השאלה שלי היא האם אני יכולה לעשות אנהלציה על מנת לגרום לי להרגיש טוב יותר למרות האבחנה של הרופא? ואם כן, מה המינון הנכון?

שלום, יש לך ברונכיטיס, קשיי נשימה והטיפול מסתכם באנהלציות עם מי מלח, ונטולין ועוד וזה עושה לך טוב. רופא אבחן שפעת וויראלית. היו צפצופים קטנים כשאת נושמת עמוק ושיעולים מלווים בליחה. אנהלציה יכולה להקל אך יש צורך באישור הרוםא המטפל. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים