כאב חוזר ונשנה של גרון וצינון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

31/01/2016 | 20:01 | מאת: שי

שלום פרופסור, מאז תחילת החורף, אני חווה כאבי גרון וצינון חוזרים ונשנים, המלווים בסיוםמם בכאבי סינוסיתיז ובעקבות כך לקיחת אנטיוביטיקה. אני סובל מסינוסיתיז אם כי בד"כ כאבי הגרון בעיקר תוקפים אותי פעם אחת או לרוב פעמיים בעיקר במהלך החורף, ואולם, השנה, בחורף זה, אין כמעט שבוע ללא סבל שכזה. מה עושים? תודה, שי

שלום, אתה חווה כאבי גרון וצינון חוזרים ונשנים, המלווים בכאבי סינוסים ובעקבות כך לקיחת אנטיוביטיקה. בד"כ כאבי הגרון הם בעיקר עד פעמיים בעיקר במהלך החורף, אולם, השנה, בחורף זה, אין כמעט שבוע ללא סבל שכזה. נראה כי יש שתי בעיות כנראה דלקות גרון חוזרות וכן ארועים של סינוסיטיס. על מנת להעריך את שתי הבעיו כמו שצריך יש לפנות למומחה אף אוזן גרון. יתכן אף ותשלח להדמייה של הסינוסים. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים