מחיצה חיצונית של הסינוס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

25/01/2016 | 19:36 | מאת: בועז

היה לי כמין גוש כזה מעל הלסת העליונה ליד עצמות הלחיים שהתנפח מאוד ובלחיצה היה הרגשה של מין בצקת הגעתי לרופא שיניים(זה היה נראה קשור) והופניתי לרופא אחר לעקירה כירוגית (אחרי עשרה ימים אוגמנטין 875 פעמים ביום )הרופא הכירורג טען שלא בטוח שצריך עקירה הוא עשה לי ניקוז של המוגלה (ויצא נוזל מזוהם )ואוגמנטין לעשרה ימים נוספים והפנה אותי למומחה לטיפולי שורש דרך מיקרוסקופ ובמקביל לבדיקת ct בבדיקה נמצא שהקיר החיצוני של הסינוס הרוס לגמרי.(כנראה שהטיפול שורש דרך קידוח עם מיקרוסקופ היה מיותר לגמרי-מה גם שעלה 2700 שח) ואמר לי לקבוע תור לרופא אף אוזן גרון כרגע אני ביום העשרים ברציפות של אוגמנטין 875 פעמים ביום מה זה אומר סינוס חיצוני הרוס????

שלום, היה גוש כזה מעל הלסת העליונה ליד עצמות הלחיים שהתנפח . הגעת לרופא שיניים והופנית לרופא אחר לעקירה כירוגית . הכירורג טען שלא בטוח שצריך עקירה הוא עשה לך ניקוז של המוגלה (ויצא נוזל מזוהם ) . קבלת אוגמנטין לעשרה ימים נוספים. הפנה למומחה לטיפולי שורש . בדיקת ct -הקיר החיצוני של הסינוס הרוס לגמרי. הופנית לרופא אף אוזן גרון יתכןויש חיבור בין אזור השן לסינוס. לא ברורה התשובה . צריך לבדוק אותך ואת הCT מציע כי תגיע למומחה אף אוזן גרון. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים