סינוסיטיס ספנואידלית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

22/01/2016 | 12:34 | מאת: גל

היי, בשנה האחרונה חוויתי שלושה התקפים קצרים (שניות) של סחרחורות/אובדן שליטה על הגוף ולאחר כל התקף כזה מספר שבועות של חולשה סחרור (ללא נזלת או כאבי גרון), מרגיש שמשהו מושך את הראש שלי שמאלה ללא חום. העבירו אותי בין מלא רופאים ברור קרדיולוגי (אקו לב הולטר דופק וארגומטריה),נירולוגי,אאג,עיניים,פיזוטרפיה,רופא זיהומי (נשלחו מלא בדיקות דם הכל יצא תקין). החלטתי לקחת את המושכות ועשיתי MRI . בMRI מצאו "מלאות בסינוסים הפרא נזלים עם סינוסיטיס ספנואידלית עם פלס, יתכן חדה. וינוס אנגיומה טמפורלית משמאל. עם זה הלכתי לרופא אאג שנתן לי 10 ימים אוגמנטין 30 ימים אלרגיX ו30 ימים פליקסונז. אחרי כמה ימים התחלתי להרגיש שיפור ואז יום לפני שנגמר האוגמנטין חזרה אותה תחושה של משיכה של הראש שמאלה חוסר ריכוז וחולשה כללית. הרופאת משפחה הביאה לי שוב אוגמנטין ואמרה לי לקבוע לאאג. האוגמנטין בסבב השני עזר קצת אבל לא כמו הסבב הראשון. הלכתי לאאג שוב והוא הביא לי זריקת דיפרוספן ואמר לי להפסיק עם האוגמנטין. אחרי הזריקה לא הרגשתי שיפור עכשיו אני שבוע אחרי הזריקה ועדיין מרגיש לא טוב. המלצות?

שלום, בשנה האחרונה היו שלושה התקפים קצרים (שניות) של סחרחורות. עברת ברור מלא ללא ממצא. בMRI מצאו "מלאות בסינוסים הפרא נזלים עם סינוסיטיס ספנואידלית עם פלס, יתכן חדה. ונוס אנגיומה טמפורלית משמאל." רופא אאג נתן 10 ימים אוגמנטין, 30 ימים אלרגיX ו30 ימים פליקסונז. היה שיפור ואז חזרה אותה תחושה . קבלת שוב אוגמנטין .האוגמנטין בסבב השני עזר קצת . קבלת זריקת דיפרוספן ללא שיפור. נראה כי לא ברור שמדובר כאן בבעיה בסינוסים יש צורך בבדיקת אף וסינוסים נוספת. נשקול CT סינוסים. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים