לשון צהובה.לבנה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

19/01/2016 | 00:32 | מאת: גיא

יש לי כבר תקופה ארוכה לשון לבנה/צהובה בחלק הפנימי של הלשון..קרוב לענבל , מה זה אומר? מה אני צריך לעשות כדי שהיא תחזור ליהיות אדומה ובריאה?.. אני לא מעשן כבד..אולי 2-3 סיגריות ביום. כמובן שעם מנקה לשון אני יכול להוריד חלק מהשכבה אך יום אחרי תמיד זה חוזר לאותו מצב

שלום, כבר תקופה ארוכה הלשון לבנה/צהובה בחלק הפנימי שלה. אתה מעשן ויתכן וזה מזה. יש צורך בשטיפות פה וניקוי הלשון. במידה ואין שיפור מציע בדיקת אף אזן גרון- - אולי יש שם פטרת? בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים