סינוסיטיס כרוני

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

16/01/2016 | 17:40 | מאת: ליזה

שלום פרופ' ברוורמן, לאחר 3 ניתוחי פייס עקב דלקות חוזרות ונשנות בסינוסים. לאחרונה ישנה תופעה של נזלת צהובה ירוקה עם ריח רע וטעם מר בפה. כמו כן אף סתום מאוד. האם זוהי תוצאה של הדלקת ומה עלי לעשות? אודה לתשובתך.

שלום, לאחר 3 ניתוחי FESS עקב דלקות חוזרות ונשנות בסינוסים, לאחרונה ישנה תופעה של נזלת צהובה ירוקה עם ריח רע וטעם מר בפה. כמו כן אף סתום מאוד. זוהי תוצאה של דלקת ויש לפנות לא א גרון לטיפול במצב הדלקתי בשלב ראשון. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים