שאלה ברפואה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

14/01/2016 | 15:26 | מאת: מתעניינת ברפואה

שלום רב דוקטור ! מתנצלת על השאלה אך פשוט אני רוצה לדעת למה מתכוונים כי פשוט זה מבלבל אותי . חיפשתי וקראתי באינטרנט לפני שפניתי אלייך אך מעדיפה לשמוע ממך . מה ההבדל בין מצוננת ,מקוררת ומנוזלת ? אודה לך מאוד על תשובתך . בברכה ! מתעניינת ברפואה

שלום, מה ההבדל בין מצוננת ,מקוררת ומנוזלת ? מצוננת= מצב עם נזלת והרגשת חולי הקורה במחלה ויראלית למשל מקוררת= COMMON COLD כמו שפעת. מנוזלת= שיש נזלת בעיקר, לא חייב עם מחלה סיסטמית. בברכה אודה לך מאוד על תשובתך . בברכה !

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים