נוזל מיימי צהוב מהאף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

12/01/2016 | 14:53 | מאת: אתי

שלום, אתמול עברתי טיפול שורש בשן עליונה שלאחר הטיפול הרגשתי קצת מרירות מתוך הפה שבא מכיוון האף, הבוקר התעוררתי עם כאבי ראש ובחילות (וכמובן כאבים בשן שלא מדאיגים), הרופא שיניים אומר שהכאב ראש והבחילות לא כתוצאה מהטיפול' הבחילות חלפו במשך היום אך כשהטיתי את הראשי על השולחן נזל לי מהנחיר השמאלי נוזל צהוב מיימי, האם יש קשר לטיפול והאם אני צריכה לרוץ לרופא א.א.ג?

שלום, עברת טיפול שורש בשן עליונה ולאחר הטיפול כאבי ראש ובחילות הרופא שיניים אומר שהכאב ראש והבחילות לא כתוצאה מהטיפול' הבחילות חלפו במשך היום. כשהטית את הראש על השולחן נזל מהנחיר נוזל צהוב מיימי, יתכן וקשור לטיפול. בכל מקרה מאחר והוא אמר שאין קשר לשיניים, כדאי לעבור בדיקת אף אוזן גרון ולבדוק מה קורה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים