צרבות קשות ( ניתוח לב) דחוף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

02/01/2016 | 13:49 | מאת: אדי

בן 39 עברתי לפני 6 שבועות תיקון מסתם על פניו בהצלחה לפני עדיין מטופל בתרופות כולל קומדין לפני כשבועיים ( חודש לערך אחרי הניתוח כאמור) הופיעו לי צרבות קשות לראשונה בחיי ( אכלתי מזון שמן והרבה באותו היום) בא"אג עשו כם( מקל לאף עם אילחוש בערך לקח דקה) נאמר שיש "כוויות" ( מונח מקצועי?) ושקרוב לוודאי ממקור זיהומי -האם חשוב לגלות מהו המקור ? כי לא ניתן לי אנטיביוטיקה . ונוטל כעת 2 כדורי אומפרדקס 20 מ"ג ביום - אמור לעבור גסטרוסקופיה רק בעוד 5 שבועות - זה דחוף או לחכות ? יש סיכוי שזה משהו שישאר לי חךילה לכל החיים או לתקופה ארוכה ? כצה חשוב לעבור בדיקת נשיפה? כל עוד לוקח אומפרדקס לא יכול לעבור זאת לפני . חשוב לציין ששבוע אח"כ היו לי כאבים חזקים בחזה שהתבררו כדלקת קלה במעטפת קרום הלב וניתן קולחיצין 0.5מ"ג פעמיים ביום - האם סביר להניח שזה אותו מקור וויראלי ?איך יטופל מעבר לקולחיצין ?

שלום, עברת לפני 6 שבועות תיקון מסתם בהצלחה עדיין מטופל בתרופות כולל קומדין לפני כשבועיים ( חודש לערך אחרי הניתוח כאמור) הופיעו צרבות קשות. בבדיקה אנדוסקופית נאמר שיש "כוויות" ממקור זיהומי . נראה שנמצא לך רפלוקס מהוושט. מטפלים ב 2 כדורי אומפרדקס 20 מ"ג ביום. גסטרוסקופיה צריך לעשות0- לא דחוף. לא ברור לכמה זמן ישאר. לגבי בדיקת נשיפה צריך לשאול מומחה גסטרו. סביר להניח שזה אותו מקור וויראלי . בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים