אבאמיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

01/11/2015 | 13:13 | מאת: לימור

דר שלום אני בת 41 לאחר בדיקה אצל אף אוזן גרון בגלל אף סתום החליט שזה אלרגיה ונתן לי למשך שלושה חודשים אבאמיס 2 לחיצות בכל נחיר פעמיים ביום. שאלתי. אני סובלת מךחץ דם גבוה ואני הומוזיגוטית ל mthfr ואני אלרגית ליוד. האם התרופה הזאת בעייתית עם הבעיות שלי? אני נוטלת קרדילוק ציפרלקס ותוסף תזונה ללחץ דם וטריקרדיה תודה

שלום, לאחר בדיקה אצל אף אוזן גרון בגלל אף סתום הוא החליט שזה אלרגיה ונתן לך למשך שלושה חודשים טיפול באבאמיס. לא נראה כי התרופה הזאת בעייתית עם הבעיות שתארת, אך כמובן יש לידע את רופא המשפחה ולהתייעץ איתו. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים