בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

24/10/2015 | 15:51 | מאת: אבי

בלוטת התריס - אונה ימנית מוגדלת עד 2.6 ס"מ לרוחב. מכילה קישריות הטרוגניות גדולות עד 30 מ"מ לאורך . אונה שמאלית מוגדלת עד 3 ס"מ לרוחב, ומשתרעת מתחתן לסטרנום , מכילה קישריות הטרוגניות גדולות חלקם עם הסתיידויות גסות .

שלום, בלוטת התריס - אונה ימנית מוגדלת עד 2.6 ס"מ לרוחב. מכילה קישריות הטרוגניות גדולות עד 30 מ"מ לאורך . אונה שמאלית מוגדלת עד 3 ס"מ לרוחב, ומשתרעת מתחתן לסטרנום , מכילה קישריות הטרוגניות גדולות חלקם עם הסתיידויות גסות . מומלצת בדיקת אף אוזן גרון ולשקול ניקור FNA מונחה US בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים