דימום מהשקדים.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

29/09/2015 | 02:46 | מאת: ארז חג'ג'

היי, הופנתי למיון עקב חשש לאבצס בשקדים.הרופאים ביצעו הכנסת מזרק לשקדים על מנת להוציא ת הזיהום .התברר שלא היה לי אבצס.אך נראה לי שפגעו בכלי דם כי לא מפסיק לי הדימום.אושפזתי שוב עקב הדימום.הייתי במעקב ונתנו לי אנטיביטיקה אסטרואידים.שוחררתי לאחר שהדימום פסק אך עכשיו הדימום חוזר( דימום רציני מאוד) מה עושים??? ....בבקשה את עזרתכם.אני מתוסכל ומפוחד.

שלום, היה חשש לאבצס בשקדים. הרופאים ביצעו הכנסת מזרק לשקדים על מנת להוציא את הזיהום .התברר שלא היה אבצס פריטונסילרי. היה לך דימום אושפזת שוב עקב הדימום. היית במעקב ונתנו לך אנטיביטיקה וסטרואידים. שוחררת לאחר שהדימום פסק. אם הדימום חוזר כמובן יש לפנות מיד שוב לחדר מיון באותו מקום לבדיקה אבחון וטיפול. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים