כאב באוזן ימין בנשימה ובתנועה.......-המשך מ 8-9-15

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

23/09/2015 | 08:14 | מאת: גלילי

בהמשך לשאלתי מ 8.9.15 ולמענה שלך... ביקרתי שוב אצל רופאת משפחה והיא זיהתה דלקת בבלוטת הרוק הימינית ולאחר אנטיביוטיקה הכאב שכך....שאלתי האם יש בכלל קשר בין דלקת בבלוטת הרוק למיחושים באוזן? השאלה כי ..הכאב באוזן חוזר מידי פעם...לפרקים...האם לבקר שוב א.א.ג או שוב אנטיביוטיקה אצל רופאת מישפחה? תודה מראש

שלום, רופאת משפחה זיהתה דלקת בבלוטת הרוק הימנית ולאחר אנטיביוטיקה הכאב שכך. יש בכלל קשר בין דלקת בבלוטת הרוק למיחושים באוזן. זה באותו אזור. כדאי גם לבקר שוב א.א.ג אם עדין יש מיחושים. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים