אבאמיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

05/09/2015 | 17:00 | מאת: יוליוס

אני משתמש בספריי אבאמיס מזה שבועה ימים עקב פוליפ באף, האם בזמן שכיבה במיטה האבאמיס מגביר את ההפרשות לתוך הגרון ? כי אני נאלץ לקום ולירוק המון הפרשות שמצתבר בגרון. הפרשות לא מוגלתיות. בנוסף אני סובל בסינוסיטיס כרונית ופתאום יש לי גם כאבי אוזן ימין. האם הטיפול באבמיס מפחית את התיאבון ? תודה רבה

שלום, משתמש באבאמיס עקב פוליפ באף. בזמן שכיבה במיטה האבאמיס לא מגביר את ההפרשות לתוך הגרון. אבמיס אמור לעזור למצב אתה סובל מסינוסיטיס כרונית . הטיפול באבמיס לא אמור להפחית את התיאבון. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים