גוש בנחיר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

30/08/2015 | 21:10 | מאת: גיא

הובחן בנחיר משהוא שנראה כפוליפ שגדל על המחיצה בחלק הקדמי, נראה ככדור ורוד וחלק בקוטר של כ 5 מ"מ. לפני כשנתיים בטוח לא היה. מה זה יכול להיות? האם ממצא כזה נדיר או שכיח? בן 55 בריא.

שלום, נמצא בנחיר משהוא שנראה כפוליפ שגדל על המחיצה בחלק הקדמי, זה יכול להיות פוליפ שפיר או ממצא אחר. צריך להבדק על ידי א א גרון ואולי צריך הדמייה- CT בברכה

09/09/2015 | 12:28 | מאת: גיא

אצל אאג, הוא לא עשה אנדוסקופיה כי זה נמצא כס"מ מהכניסה, רואים את זה עם פנס ואפשר גם הרחבת הנחיר בפלייר. הוא חושב שזה סוג של פפילומה וממליץ להוציא. הגילוי היה עצמי כאשר חיטטתי וגרמתי לדימום ואחר כך ראיתי את זה. מה זה יכול להיות? האם נדיר? האם במקום CT אפשר US או MRI ?

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים