זמן שיעול ארוך מדי!

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

23/08/2015 | 17:54 | מאת: ג.ג.

פרופסור שלום, לפני כחודש וחצי חליתי (גרון, חולשה, אולי נזלת אבל לא חום).כשהתחלתי להתאושש המשיך השיעול (ליחתי, נזלת זיהומית) להטריד. קיבלתי אנטיביוטיקה מוקסיביט וכל מיני תרופות לטיפול בליחה (ראולין, סירופ). הרופאה לא הצליחה לעזור לי והשיעול המשיך לתקוף 24 שעות ביממה. פניתי לא.א.ג. שנתן כדורים לייבוש הנזלת. לא עזר. רופא א.א.ג שני נתן לי אוגמנטין 875 מ"ג וסטרונאז תרסיס לאף. מאז עברו 10 ימים ואני עדיין משתעלת, הוא טוען שזה בא מהריאות ושטוב שאני משתעלת. כמה אפשר? כואב לי באזור הצלעות והגב. אנא עזרתך.

שלום, חלית והמשיך להיות לך שיעול (ליחתי, נזלת זיהומית). קיבלת אנטיביוטיקה ותרופות לטיפול בליחה (ראולין, סירופ). השיעול המשיך 24 שעות ביממה. פנית לא.א.ג. שנתן כדורים לייבוש הנזלת. לא עזר. רופא א.א.ג שני נתן אוגמנטין 875 מ"ג וסטרונאז תרסיס לאף. מאז עבר זמןואת עדיין משתעלת. יתכן והבעיה היא מהריאות כפי שאמרו לך או מהסינוסים ממליץ גם לבדוק זאת על ידי צילום סינוסים וריאות. הטיפול לפי האבחנה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים