בעיות נשימה מהאף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

06/07/2015 | 08:16 | מאת: אורלי

אז כבר עשיתי 3 ניתוחים, הניתוח האחרון כאב ביותר. פעם אחרונה שפניתי לעשות ניתוח זה היה בשנת 1989 הרופא סרב לעשות לי ניתוח מס' 4, אפילו שהיה שם מלא בשר, ואי אפשר לנשום מלא. בלי להשמיע רעשים. האם היום קיים טיפול ניתוח אף במכשיר הלייזר, כך שימנע כאבים? בכבוד ובברכה.

שלום, כבר עשית 3 ניתוחים באף. לא ברור אילו ניתוחים עברת אך כעיקרון הניתוחים הם בהרדמה ואין סיבה שיכאב. יש היום שיטות אנדוסקופיות מתקדמות. צריך לעבור בדיקה ולפי המצב לעבור טיפול מתאים. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים