יובש בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

02/06/2015 | 16:01 | מאת: דני

דוקטור שלום, בן 37, בריא בדכ. לפני כשבועיים התחלתי להרגיש יובש בגרון בעיקר בבוקר. לא התלווה לזה ליחה או שיעול. (קצת ליחה ירוקה אבל לעיתים רחוקות). תופעת היובש לא חלפה ולא הוקלה זה כבר שבועיים. אשמח לשמוע עצתך. דני

שלום, לפני כשבועיים התחלת להרגיש יובש בגרון בעיקר בבוקר. יש קצת ליחה ירוקה לעיתים רחוקות. יתכן יובש בגרון עקב נשימה מהפה עקב אף סתום או מחלה ויראלית עם נזלת וליחה. במידה ולא חולף, שטיפות אף במי מלח - סטרימר יכולים לעזור. אם נמשך לפנות לאף אוזן גרון. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים