תוצאות ct

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

28/04/2015 | 20:16 | מאת: חן

מבקשת עזרה בפיענוח ct מערות פנים אני בת 20 סובלת מגיל 15 מסינוסים שהולכים וחוזרים לפעמים עם חום לפעמים בלי התוצאות יצאו ככה : מחיצות אף - סטייה קלה לימין , קונכה תחתונה : סימטרית . סינוסים מקסילריים: סימטרים מפותחים היטב. עיבוי רירית פוליפ וידי דו צדדי. אינפונדיבולום שמאלי חסום מימין פתוח. תאים אטמוידליים סיינוסים ספנואידלים סינוסים פרונטלים מאווררים גבולות גרמיים תקנים , אשמח לתשובה תודה ( לאחרונה גם סובלת מדימומים 3 פעמים בשבוע בבקרים מהאף )

שלום פיענוח ct מערות פנים: מחיצות אף - סטייה קלה לימין , קונכה תחתונה : סימטרית . סינוסים מקסילריים: סימטרים מפותחים היטב. עיבוי רירית פוליפ דו צדדי. אינפונדיבולום שמאלי חסום מימין פתוח. תאים אטמוידליים סינוסים ספנואידלים סינוסים פרונטלים מאווררים גבולות גרמיים תקנים . נראה כי רוב הסינוסים מאוררים היטב. יש עיבוי רירית בחלק מהסינוסים כנראה במקסילרים נשמע לא משהו מאוד רציני אך צריך לבדוק את הצילומים בעצמי כדי לתת תשובה רצינית בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים