שאלה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

19/04/2015 | 03:35 | מאת: שלום

סינוסיטיס קלה בסיטי אחרי אנטיביוטיקה7 ימים. זאת לאחר שבועיים מסיום דלקת גרון שהיתה שבועיים לפני. האקו נמשך באוזנים. בבדיקה של אאג לא ראו בבדיקת אנדוסקופ בעיה. אבל הכאב היה בחלק קדמי בפנים. הרנטגן היה לא בסדר. ואז הסיטי שצינתי. סינוסיטיס קלה אחרי האנטיביוטיקה זה אומר שיש בעיה? בנוסף החלו סחרחורות בשכיבה התקפים למשך 3 ימים ומפסיק. הרופאה טוענת שזה וירוס באוזן מהתקררות. האאג אמרו קריסטלים. היו כבר 3 התקפים סחרחורת. מה בעצם ניתן לעשות בכדי להפחית לחץ בסינוסים במידה וזה לוחץ על האוזן. מעבר לבטאהיסטין. ?

שלום, לדבריך - סינוסיטיס קלה בסי טי אחרי אנטיביוטי 7 ימים. בבדיקה של אאג לא ראו בבדיקת אנדוסקופ בעיה. הכאב היה בחלק קדמי בפנים. תאור התשובה של סינוסיטיס קלה לא לגמרי ברורה, יתכן עיבוי רירית קל בסינוסים. הרופאה שלך טוענת שזה וירוס ויתכן והיא צודקת. האאג אמרו קריסטלים. היו כבר 3 התקפים סחרחורת. אתה מתאר 2 בעיות - אחת של מצב של מחלה ויראלית עם או ללא סינוסיטיס ושניה סחרחורת כנראה BPPV. אין קשר ברור בין השניים להקלת גודש בסינוסים ואף יש להשתמש בנוגדי גודש וסטרואידים נזלים- גש למומחה א א גרון. המומחה יתייחס גם לסחרחורת - אולי טיפול פיזיותרפי... בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים