יצירת מצב היפוקסיה לצורך העלאת טמפרטורה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

15/02/2015 | 09:16 | מאת: מושיקו

שלום וברכה, קראתי על שיטת מדיטציה טיבטית הנקראת TUMMO שנבדקה והוכחה מדעית להעלאת הטמפרטורה של הגוף. העיקרון של TUMMO (טממו) הוא העברת הגוף למצב היפוקסיה (חוסר בחמצן). ראיתי שתי גישות לכך אחת כליאת האויר ועצירת הנשימה והשניה היא נשימה תכופה תוך הזזת אזור הבטן (בתדירות גבוהה). 1. מה הדרך להביא את הגוף להיפוקסיה (ללא פגיעה חלילה במערכות הגוף)? 2. מה משתי הגישות שהוזכרו נכון יותר? 3. האם אימון בהיפוקסיה (המתקיים תוך פיקוח למשל במכון וינגיט) נחשבים ליעילים מבחינת כושר גופני. 4. האם יש מקור באינטרנט מה הדרך היעילה להביא את הגוף למצב היפוקטי מבוקר? תודה רבה ושבוע טוב

שלום, לגבי שיטת מדיטציה טיבטית להעלאת הטמפרטורה של הגוף. 1. אין לי ידע לגבי הבאת הגוף להיפוקסיה (ללא פגיעה חלילה במערכות הגוף)? 2. אין לי מידע בנושא זה. 3. לא ידוע לי האם אימון בהיפוקסיה נחשב ליעיל. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים