כאבים באף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

24/01/2015 | 13:10 | מאת: אנונימית

שלום, מזה מספר ימים אני סובלת מכאבים באף. הרגשתי כי הכאבים הם פנימיים, כל פעם שאני נוגעת באף (מבחוץ) בצד שמאל זה כואב לי (נגיעות עדינות). הסתקרנתי והסתכלתי אל תוך האף עם מראה ופנס ונראה לי כי צד שמאל אדום יותר משמעותית מאשר צד ימין (נחיר שמאל לעומת נחיר ימין). לא הייתי מצוננת השנה, אין לי סימפטומים של הצטננות, חוץ מהכאב באף מרגישה מצוין. יש חשש שיש לי שבר באף? (אולי ממכה או משהו כזה? למרות שאני לא בטוחה שקיבלתי מכה באף חזקה מספיק בימים האחרונים בשביל שבר). מה יכול להיות הכאב והאדמומיות? אשמח לתשובה.

שלום, את סובלת מכאבים באף. שאת נוגעת באף (מבחוץ) בצד שמאל זה כואב. צד שמאל אדום יותר משמעותית מאשר צד ימין. כאב כזה יכול להיות צלוליטיס ממקור עורי או פוליקוליטיס ממקור פנימי בתוך האף. רצויה בדיקת א א גרון ויתכן ויש צורך בטיפול אנטיביוטי. אזור האף רגיש ואף מסוכן ולכן כדאי לבדוק. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים